Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

A horgászvilág csúcsminőségét képviselő, legkiemelkedőbb, legegyedibb márkái egy helyen!
CarpSoul Hungary
Tel.: +36 30 1618184
E-mail: info@carpsoul.hu
Engedélyszám: HU 13100178

Üzemeltető: Nagyrédei Horgásztó Kft.
Számla szám (Erste Bank): 11600006-00000000-42635743
IBAN: HU19 11600006-00000000-42635743, SWIFT (BIC): GIBA HU HB

facebook.com/carpsoul.hu
Instagram
TikTok

A CarpSoul Hungary számos márka kizárólagos hazai forgalmazója.
A cég azzal a céllal jött létre, hogy a horgászat legfőbb szegmenseiből képviselje az abszolút csúcsminőséget jelentő, legmegbízhatóbb és legegyedibb termékeket. 
Az általunk képviselt vállalatok, mind olyan emberekkel az élükön tevékenykednek, akiknek életük a horgászat és személyesen is közreműködnek minden termék magas minőségű kivitelezésében.
Megtalálhatóak nálunk csúcskategóriás botok, zsinórok, horgok, ólmok, rakéták, saját fejlesztésű inox termékek, csónakok, akkumulátorok, illetve csalik is.

CarpSoul Boilies
A CarpSoul csalik alapjai már közel tizenöt éves múltra tekintenek vissza.
A bojlik megfelelő hátterét a sok éves, professzionális és életvitelszerű horgász tapasztalatok, a tógazdálkodási szakmai múlt és a szerte ágazó halbiológiai, illetve aquakultúrális ismeretek alkotják.
A csalikészítést teljesen egyedi szemszögből közelítjük meg, egyfajta művészeti alkotásként tekintünk rá.
Az általunk képviselt elit vonal alapjait a csúcsminőségű, kompromisszum mentes összetevők, az optimális beltartalom, a megfelelően nyitott szerkezet és a természetközeli összetevők alkotják, mindazon által a prémium termékek közül is kiemel minket az a szemlélet, amivel minden egyes csalit megalkotunk.

Mindegyik golyónak szerepe, lelke van és együtt komplex egységet alkotnak.
Ezek a csalik nem pusztán bojlik, annál sokkal többek, egy horgászszemlélet képviselői.
Teljesen egyedi, mások által sosem használt gourmet (ínyenc) ízvilágokat kombinálnak a már sokat bizonyított, klasszikus összetevőkkel.

A CarpSoul csali széria 4 bojliból áll össze.
Egymást kiegészítve, egységes rendszert alkotnak, mely azon alapszik, hogy ezek a bojlik minden helyzetre és körülményre komplex megoldást kínálnak. A különleges és kimagasló eredményt produkáló csalik sikere az ízek harmóniájában és az összetevők megfelelő egyensúlyában  rejlik.
Több mint 120 féle alapanyagból, számtalan specialitásból és megannyi, kizárólag a CarpSoul által használt, egyedi összetevőből épül fel a bojlik szerkezete.
Amennyiben olyan új kiegészítővel találkozunk amelyről úgy gondoljuk, hogy érdekes lehet a halak számára, azzal megpróbáljuk a erősíteni a meglévő négy ízvilág valamelyikét.
Ezt az elvet követve folyamatosan csiszoljuk, és a végletekig tökéletesítjük a csalikat.

Ahhoz, hogy halat tudjunk fogni, először bíznunk kell a csalinkban, majd a szerelékünkben és utána jön a legfontosabb, meg kell találnunk a halak tartózkodási, illetve táplálkozási helyeit.
Pontyot, főleg éheset szinte mindennel lehet fogni, de tudatosan, minden körülmény közt helyt állva, a céljainkat elérve már igazi kihívás jelent, melyben kizárólag a csalinkba vetett hitünk segíthet.